CHOOSE YOUR COUNTRY:
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Seibon


Seibon Carbon is een onderdeel van SEIBON International, Inc. en is gespecialiseerd in carbon fiber carrosseriedelen voor tal van auto’s zoals motorkappen, kofferkleppen, zijschermen, en in aerodynamische toevoegingen zoals achterspoilers en zijskirts. Het bedrijf is opgericht door echte autoliefhebbers en kende haar debuut in de automotive aftermarket industrie in 2003. Men realiseerde zich dat er onder gelijkgestemde autoliefhebbers vraag was naar duurzame carbon fiber onderdelen van hoge kwaliteit. Men heeft zich dan ook ten doel gesteld om de beste kwaliteit producten in deze branche te leveren. Producten van Seibon Carbon zijn stijlvol vormgegeven en bovendien ook functioneel. Alle producten zijn vervaardigd van luxe Franse of Amerikaanse carbon fiber en wordt meermaals nauwgezet gecontroleerd tijdens het kwaliteitsbewakingsproces. Dankzij een eigen in-huis ontwerpteam kan een uitgebreid en uniek programma voor een brede selectie aan sportieve auto’s worden gegarandeerd.

De kwaliteit van de producten heeft zich bewezen; de producten van Seibon Carbon zijn te zien geweest in televisieprogramma’s, films, op race-evenementen, op tijdschriftcovers en op internationale autoshows. Als trots lid van de Amerikaanse Specialty Equipment Manufacturers Association nemen zij ook jaarlijks deel aan de toonaangevende Sema Show in Las Vegas. Bedenk bovendien dat Seibon carbon fiber onderdelen gewilde producten zijn voor autoliefhebbers in alle vijf de continenten. Met actieve dealers in onder meer de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Korea, Rusland, Zwitserland, Dubai, Singapore en natuurlijk de Benelux is Seibon een succesvolle wereldspeler te noemen.

Seibon Carbon begrijpt hoe belangrijk tevreden klanten zijn om te kunnen blijven groeien. Er wordt dan ook gestreefd naar een precieze maar vooral zo snel mogelijke afwikkeling van bestellingen. Men werkt alleen met de meest geavanceerde technologieën. Dankzij de garantie op de blanke laklaag zijn tevredenheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. Het team van Seibon Carbon streeft er onvermoeibaar naar om de beste in de branche te zijn en blijven. Men blijft daarom ook luisteren naar suggesties om te blijven voldoen aan de eisen van deze continu bewegende markt. De passie en trots is dan ook af te lezen aan ieder carbon fiber onderdeel dat Seibon Carbon produceert.

We zijn blij dat u interesse heeft getoond in onze producten. We nodigen u dan ook uit om onze website te bekijken zodat u bekend raakt met het merk en haar producten.

  Loading...